Årsmöte 2020

Årsmötet skjuts fram till 2021 då vi väljer att följa SKK’s riktlinjer.

 

OBS!!

Hej,

Vi måste tyvärr meddela att föreläsningarna samt årsmötet den 18-19 april ställs in på grund av rådande situation med covid -19. Vi återkommer i början av maj med besked angående årsmötets genomförande.

Hälsar

Styrelsen i Miniature American shepherd klubben

 

inbjudan 18 19 april

Uppfödare och MAS-ägare!

Svenska Miniature American Shepherd Klubben (SMASK) bjuder in till 2 intressanta föreläsningar samt årsmöte

Datum: 18-19 april 2020

Lördag 18 april kl 13-17

Sofia Malm från Svenska Kennelklubben berättar för oss om avelsstrategier, inavel, avelsurval och Rasspecifika Avelsstrategier (RAS).

Missa inte denna möjlighet att räta ut våra frågetecken och förklara dessa inte helt lätta begrepp, som är särskilt viktiga för oss alla som sysslar med den nyligen godkända rasen MAS.

Ca kl 18.00 äter vi en god middag tillsammans.

Vi avslutar kvällen den 18 april med SMASK årsmöte, kl 19.00, vilket är gratis och kräver ingen föranmälan.

Söndag 19 april kl 9-13:30

Dag två erbjuds ett föredrag med Cindy Pettersson som ska tala om hundens anatomi, hur den är uppbyggd och varför. Både teoretiskt men också praktiskt. Du kommer att få kunskaper om hur man bedömer hundens exteriör i förhållande till rasstandarden. Du får lära dig att identifiera hundens anatomiska styrkor och svagheter samt hur du använder dem i ditt val av att kombinera avelsdjur.

 

Plats: Nacka utanför Stockholm i Studiefrämjandets lokaler på Finntorpsvägen 3C, Nacka.

Anmälan görs på mail till: emmsod234@gmail.com com Uppge namn samt om du vill ha mat till självkostnadspris båda dagarna och eventuell specialkost.

Sista anmälningsdag: 5 april 2020

SMASK-medlemmar går kostnadsfritt samt bjuds på fika. Icke-medlemmar betalar 250 kr och får delta i mån av plats. Ta med ditt medlemsbevis. Medlemskap kan lösas på plats.

SMASK arrangerar dessa dagar för att ge dig som uppfödare och MAS-ägare ytterligare kunskap och för att ge er möjlighet att träffas och diskutera med andra MAS-vänner. Övriga MAS-ägare är också varmt välkomna.

Om man önskar boende ligger Quality Hotel Nacka nära möteslokalen.Varmt välkomna!