Omplaceringar

Som alternativ till en valp kan en omplacering vara aktuell. Kanske finns det någon familj som av olika anledningar inte kan ha kvar sin unga eller vuxna hund. Långt ifrån alla hundar som placeras om är ”problemhundar” men var noga med att fråga de frågor du behöver svar på för att se att den aktuella hunden passar hos just dig.

Aktuella omplaceringar:

Oaktoft Monsun  (SE19385/2018)  söker nytt hem, där hon får leva som aktiv sällskapshund. Miniature American Shepherd, 7 år, kastrerad tikHon är ca 45 cm mnkh och väger 15kg. 


Tidigare tävlingshund som kan mycket, men är  nu pensionerad från tävling pga ED. Det är inget hon har problem av som vanlig sällskapshund, men ska inte tränas i fysiskt tuffa hundsporter. Frisk i övrigt.


Vill leva som ensamhund, då hon inte trivs med andra hundar. Hon tycker hundmöten är stressigt, även på långt avstånd. Hon vill gå sina promenader i skogen, inte i stan. Bor gärna lantligt. Kan inte bo hos barnfamilj, och hon behöver lugn hemmiljö. 


Hon aktiveras gärna med lydnad, spår, trix etc. Smart aktiv hund, som behöver få jobba lite, och få röra på sig fritt. Hon är mycket lugn hemma, förutsatt att hon får det hon behöver.


Kan inte bo med katt. Har en del jaktintresse men kan vara lös om man ligger steget före och kan läsa av henne. 


Kan vara ensam en stund när hon är hemmastadd.


Hon är en mycket fin och mysig hund, en hund man blir kär i! 


Endast till rätt hem, det är inte bråttom.


Finns i Stockholm.


Kontakt via mejl: ina.berglund@gmail.com 


Med vänlig hälsning 
Ina Berglund

Vill du omplacera din hund? Maila information till sekreterare@smask.info så hjälper vi dig att lägga ut en annons här. Skriv några rader om hunden, regnr, aktuell hälsostatus samt kontaktuppgifter.